Ακαδημία Ανώτατης Εκπαίδευσης


Προκειμένου να αναδείξουμε τις αξίες και το εμπορικό σήμα της εταιρείας μας, αναπτύξαμε ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό σύστημα που συνδυάζει μαθήματα και διεθνείς πιστοποιήσεις. 

 Συνεργαζόμαστε με τους μελλοντικούς προπονητές μας, καθ 'όλη τη διαδικασία πιστοποίησης, αναζητώντας πάντα επαγγελματική εξέλιξη.

Μάθετε όλα τα μυστικά, για να γίνετε ένας σπουδαίος εκπαιδευτής και να συμμετάσχετε στην ομάδα Jumple by Aerower, μαζί με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. 

 Ο στόχος μας και η μέγιστη υπερηφάνεια, είναι να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα μεταδίδοντας τις απαραίτητες γνώσεις, για την επαγγελματική ανάπτυξη και την εκμάθηση όλων των μυστικών του επαναστατικού συστήματος Rebound. 

Για το σκοπό αυτό, αναπτύξαμε το πρόγραμμα Jumple by Aerower, ένα βασικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να μάθετε τη σωστή χρήση των jumper, τις διαφορές μεταξύ τεχνικών επαναφοράς - προώθησης και την πρακτική εφαρμογή τους σε διάφορα προγράμματα εξειδίκευσης. 

 Όλα αυτά, θα σας επιτρέψουν να απολαμβάνετε και να προσφέρετε στους πελάτες σας, μια εξαιρετική δυναμική και κίνητρα κατάρτισης.

Αυτό το μάθημα, απευθύνεται σε επαγγελματίες της φυσικής κατάστασης και της υγείας όλων των τομέων: φυσιοθεραπευτές, επαγγελματίες χορού, προσωπικοί εκπαιδευτές, πολεμικές τέχνες κλπ.  

Μόλις τελειώσετε το μάθημα, θα γίνετε εκπαιδευτές Jumple by Aerower και θα μπορέσετε να διδάξετε τα μαθήματα με την κατάλληλη τεχνική και τη σωστή χρήση του υλικού. 

 Εάν είστε δυναμικός άνθρωπος, ο οποίος νοιάζεται για την υγεία και την ευημερία, αυτά τα προγράμματα είναι για σας!

Θέλετε να γίνετε και εσείς εκπαιδευτής, JUMPLE by AEROWER;


Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.